Diensten

QUÆVIDENSE is gespecialiseerd in het inrichten en verbeteren van kwaliteitsprocessen in de medische technologie. Wij kunnen u adviseren over de kwaliteit van processen (QA) en producten (QC) en over de registratie en aanmelding van nieuwe producten (RA) wereldwijd. Wij werken voor grote en middel grote organisaties in binnen- en buitenland. Voor alle soorten kwaliteitsvraagstukken bieden wij een passende oplossing. Deze kan bestaan uit één of meerdere diensten, bijvoorbeeld:

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteitssysteem

Een goed kwaliteitssysteem voldoet aan drie basiseisen:

  1. het wordt gedragen door de hele organisatie
  2. het is goed ingericht
  3. het wordt goed onderhouden

QUAEVIDENSE draagt zorg voor de inrichting van het kwaliteitssysteem, adviseert of begeleidt bij het onderhouden ervan en het creëeren draagvlak binnen de organisatie. Hierbij gaat het zowel om kwaliteitssystemen gericht op processen (QA) als op producten (QC).

Audit

QUAEVIDENSE gekwalificeerde professionals voor het uitvoeren, coördineren of begeleiden van audits voor:

Adviseren

QUAEVIDENSE adviseert organisaties bij het inrichten en onderhouden van een kwaliteitssysteem en bij het uitvoeren van audits. Een belangrijk onderdeel hiervan is het trainen van interne medewerkers zodat de organisatie de benodigde expertise voortaan zelf in huis heeft.

Wij kunnen tevens adviseren bij: