Over ons

 
QUÆVIDENSE is opgericht door Hans Schnater, een ervaren QA/RA deskundige die zijn sporen heeft verdiend bij grote organisaties als KEMA, Philips en GE Healthcare. In 2013 is deze organisatie omgezet in een B.V.(Besloten Vennootschap) met het oog op verdere  internationale uitbreiding. Zijn kennis en ervaring vormen nu de basis voor het kwaliteitsadviesbureau QUÆVIDENSE met het motte “sensible quality”. Hiermee wordt benadrukt dat goede kwaliteit vooral een zaak van gezond verstand is.

“Mijn sterke punten zijn organiseren, coördineren en coaching. Expliciet bij het ontwikkelen en uitdragen van nieuwe Strategieën en/of Processen, Procedures en Manuals, die bijdragen tot een betere Organisatie; efficiënter, effectiever en daardoor kostenbesparend.”

“Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe mogelijkheden tot verbetering van Organisaties, Processen en Producten. De extra uitdaging die ik hierbij aanga is om “de mens” centraal te laten staan, te enthousiasmeren, beter, efficiënter en effectiever te laten samenwerken, met respect voor de wereld om ons heen.”

Het team van QUÆVIDENSE wordt waar nodig aangevuld met Monique Berfelo, opgeleid door Hans Schnater in QA advies. Zij werkt zelfstandig onder de naam Quaevolution.


Hans Schnater
CEO / Senior Consultant / Lead Auditor
Mail: hschnater@Quaevidense.com
Telefoon: +31 (0)6 5375 1375 
LinkedIn profiel

 

Monique Berfelo
Consultant
Mail: mberfelo@Quaevidense.com
Telefoon: +31 (0)6 40055773
LinkedIn profiel